WOLF Orvosi Műszer Kft.

wolf.jpg

Tevékenység:
Orvosi műszerek, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen importja (pl. BOKANG, TOP GLOVE, ROMED, MORETTI), ezen kívül hazai gyártású termékek, valamint számos neves külföldi cég eszközeinek forgalmazása. (BRAUN, SCHOLL, OMRON).
 
Cím:
9027 Győr, Csörgőfa sor 4.
Telefon:
+36 96/428-160
Fax:
+36 96/428-160
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
3.315 m2
Letelepedés éve:
2007
 

Cégünk a WOLF Orvosi Műszer 1992-ben alakult. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása.

 
Tevékenységünk kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importjára (pl. BOKANG, TOP GLOVE, ROMED, MORETTI), ezen kívül a hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk (BRAUN, SCHOLL, OMRON).
A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja. Színvonalasan képzett kollégák segítik, hogy folyamatos áru ellátással és kedvező árakkal segítsük az Ön tevékenységét.
Munkánkat körülbelül 50 beszállító segíti abban, hogy megőrizzük az elmúlt években már megszokott és bizonyított rugalmasságunkat, illetve teljes körű szolgáltatást, támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek.
Társaságunk saját tehergépkocsi parkkal rendelkezik, így az egész ország területére kiterjedő folyamatos szállításokat végzünk, budapesti konszignációs raktárral rendelkezünk, ezzel is segítve az egészségügyi intézmények munkáját.
Több éves tapasztalat után, mára országosan kiépített szervizháttérrel rendelkezünk, számos termékünkre a garancia idő 2-3, akár 5 év.
Cégünk Győrben a Csörgőfa sor 4. szám alatt (Ipari parkban) található ahol a vezetés, adminisztráció, orvostechnikai- és gyógyászati segédeszközök nagykereskedelmi értékesítése történik.
Mintaboltjaink Győrben még 2 helyen (Győr-Adyváros, Szigethy Attila u. 78;
Győr-Belváros, Kazinczy u. 17.) állnak vevőink rendelkezésére.
Viszonteladóink az ország számos településén megtalálhatók, magas szintű szolgáltatást nyújtva vásárlóinknak.
Wolf Orvosi Műszer Kft. folyamatos fejlődésének következő mérföldköve a 2012-es év elején bevezetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer volt, mivel cégünk felismerte azt, hogy elengedhetetlen egy működő vállalkozás életében az ISO, hiszen egyre nagyobb fontossággal bír a felgyorsult gazdasági életben.
Számunkra az ember a legfőbb érték, ezért a legfontosabb feladatunknak érezzük, hogy folyamatosan kiváló minőségű termékeket értékesítsünk ügyfeleinknek, hiszen termékeinket emberek(en) is használják. Célunk, hogy termékeinkkel minden partnerünk találjon megoldást problémájára, prevencióra is használják, és e termékek a legkisebb kockázatot jelentsenek, a lehető leggyorsabb gyógyulás mellett.
Szolgáltatásaink közé tartozik: Veszélyes hulladék térítés ellenében történő átvétele, garanciális és garancián túli javítások, orvostechnikai eszközök időszakos felülvizsgálata, vérnyomásmérő kalibrálás, számítógépes talpvizsgálat és egyedi talpbetét készítés.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *