WEISS HUNGARIA KFT.

weiss.jpg

FRÖCCSÖNTÉS FELSŐFOKON

A legmagasabb, egyedi igények specialistája - a megvalósíthatóság határainak kibővítésével  Cégünk, a Weiss Hungaria Kft. igényes, magas funkcionális igényeknek megfelelő műszaki fröccsöntött műanyagalkatrészek gyártására és ezek összeszerelésére specializálódott.

Alapvető célunk, hogy a vevői igényekhez és a gyorsan változó piaci viszonyokhoz maximálisan alkalmazkodva megtaláljuk és megvalósítsuk a partnereink számára legoptimálisabb, leggazdaságosabb és a legmagasabb minőséget eredményező gyártási folyamatot, a termék- és szerszámkonstrukció kialakításától kezdve, az alapanyag kiválasztásán át, a folyamatos minőség-ellenőrzés mellett folyó gyártásáig. Modern gépparkunknak és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainknak köszönhetően biztosítjuk, hogy vevőinkhez hosszútávon és megbízhatóan a mindenkori legmagasabb műszaki színvonalon lévő műanyag alkatrészek, műanyag alkatrészeket tartalmazó termékek kerüljenek.

Hőre lágyuló műszaki műanyagokból készült termékeinket a személy- és haszongépjárműgyártás, a fékrendszer- és gépgyártás, a rögzítéstechnika, a kommunikációs technika, az elektrotechnika és a háztartási gépgyártás számára szállítjuk.

Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *