Stefani Hungária Gépgyártó Kft.

stefani.jpg

Tevékenység:
Egyedi gépgyártás, szerszámgyártás, egyedi gépek, alkatrészek, szerszámok tervezése, gépek, gyártósorok programozása, automatizálás, ipari gépek üzembe helyezése, átépítése, szervizelése, javítása, emelő- anyagmozgatógépek, szállítórendszerek gyártása, fémmegmunkálás, CNC megmunkálás
 
Cím:
H-9027 Győr, Tó u. 2.
Telefon:
+36 96/510-160
Fax:
+36 96/510-161
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
4.999 m2
Letelepedés éve:
2005
 
A Stefani Hungária Gépgyártó Kft. 2003-ban a németországi székhelyű Stefani Maschinenbau GmbH leányvállalataként alakult azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az AUDI Hungária Motor Kft. és további gépgyártó vállalkozások számára egyedi gépeket, ipari gyártósorokat, automata- félautomata állomásokat kenő- és olajozóberendezéseket tervezzen, kivitelezzen, üzembe helyezzen, átépítsen, szervizeljen, valamint a pótalkatrész ellátást biztosítsa, felügyelje.
 
Cégünk jelenleg is több nagynevű autóipari vállalat beszállítója, úgy mint az AUDI, Volkswagen, Lamborghini... A Stefani Hungária Gépgyártó Kft. tervezése és gyártása igyekszik partnerei minden egyedi igényét a lehető legkomplexebb szinten kielégíteni. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a piacon elérhető legmagasabb minőségben, német technológiák alkalmazásával és a tőlünk megszokott precizitással bármikor biztosítani tudjuk. A 3 D-s modell tervezői programunk használata a piacon nagy előnyt jelent megrendelőink számára. Partnereink örömmel veszik, hogy a minőség és határidők tekintetében nem ismerünk lehetetlent.
 
Minden ügyfelünknek különös figyelmet szentelünk ezért a tervezés és gyártás mellett létrejött szerviz részlegünk, mely az azonnali beavatkozást igénylő, helyszínen elvégzendő feladatok megoldására szakosodott főleg. Ezen részleg erőssége az állandó elérhetőségében, kreatív megoldásaiban és a kiváló szakembergárdában rejlik.
A Stefani Hungária Gépgyártó Kft. munkatársai magasan képzett mérnökök és szakemberek. Eddigi eredményeinket a tudásnak, a hozzáértésnek és a megbízhatóságnak köszönhetjük.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *