Rondó Kft.

Vállalkozásunk fő profilja 1991-es megalakulásakor a gyártóipar kiszolgálása volt, mára pedig vezető céggé nőttük ki magunkat az ESD eszközök és ipari ionizátorok forgalmazásában. Cégünk saját gyártású ESD eszközei mellett a Wolfgang Warmbier GmbH, a Trek Inc., illetve a Simco Company termékeit forgalmazzuk. Gyártási és kereskedelmi tevekénységünk mellett nagy hangsúlyt fektetünk partnereink számára biztosított szaktanácsadásra és ESD védett területek kialakítására. Nálunk található az országban egyedülálló, ESD termékek mérésére alkalmas labor. 2005 óta minden második évben megrendezésre kerül a szakmai ESD szimpózium, amin hazai és külföldi partnerek tartanak előadásokat. A győri Széchenyi István Egyetemmel szorosan együttműködve ESD koordinátori képzéseket is tartunk évente kétszer. Az akkreditált képzéseink végén a résztvevők ESD koordinátori tanúsítvány kapnak, valamint 2020-tól már két szintű képzésre is jelentkezhetnek a szakmai továbbképzésre vágyók. 2019-es évi fejlesztésnek köszönhetően a cég egy új 2400 m 2 -es területen végzi tevekénységét. Különösen büszkék vagyunk a saját fejlesztésű termékeinkre, berendezéseinkre, az ESD bútorzatainkra, az ESD beléptető rendszerünkre, illetve a Laminar Flow-ra, ami, amely az elektronikai gyártók, a gyógyszer- és vegyipari üzemek, biológiai-, kémiai laboratóriumok számára tervezett Clean Room (tisztatéri) technológiában használt steril munkatér.

A vállalat küldetése, hogy magas minőségű, exkluzív termékeket szállítson és kivételes értékeket teremtsen a partnerek számára, kiváló szakembereink segítségével pedig könnyedén megvalósítjuk partnereink egyedi elképzeléseit. Törekszünk arra, hogy vevőinkkel és beszállítóinkkal hosszútávú üzleti kapcsolatot építsünk. Cégünknél a vevő első helyen áll és a vállalat minden dolgozója a minőségi munkavégzés és a partnerekkel való kölcsönös együttműködés híve. Fő szempont a bizalom megteremtése, amely hosszútávú üzleti kapcsolatot eredményezhet.

A jövőben a célunk, hogy vezető szerepet töltsünk be a haza ESD gyártás és tanácsadás területén, ezzel lehetővé téve ügyfeleik számára, hogy megvalósíthassák fenntarthatósági célkitűzéseiket.

Videó

Rondó Kft. videó

Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *