Pannon Tools Kft.

pannon-tools.jpg

Tevékenység:
Sajtolt lemezalkatrész gyártás, (préselés, kivágás, lyukasztás, hajlítás, mélyhúzás), szerszámgyártás, szikraforgácsolás, készülék-, alkatrész-, szerszám-, szerszámalkatrész gyártás, szerszámkarbantartás, hegesztés, marás, fúrás, esztergálás
 
Cím:
H-9027 Győr, Tó u. 4.
Telefon:
+36 96/504-912
Fax:
+36 96/504-915
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
17.989 m2
Letelepedés éve:
2004
 
Sajtolt, hegesztett fémtermékek gyártása, összeszerelése.
Hideg-, és melegalakító szerszámok, műanyagformázó szerszámok, nyomásos öntőszerszámok tervezése, gyártása, karbantartása.
 
A Pannon Tools Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő gazdasági társaság.
Fő tevékenységünk az elején a szerszámgyártás volt, ám a kezdetektől fogva rendelkeztünk néhány excenterpréssel is, hogy az általunk készített hidegalakító szerszámokat helyben kipróbálhassuk. Ezáltal bővültek lehetőségeink, így nem csak a szerszámok elkészítését tudtuk elvállalni, hanem a hidegalakító szerszámokkal a lemezalkatrészek gyártását is. Ez egybevág üzletfilozófiánkkal, miszerint egy vállalkozásnak több lábon kell állnia. Ezen tevékenységeink ráadásul kiegészítik egymást, hiszen egy présüzemnek szüksége van szerszámkészítő háttérre, ahol a rendszeres szerszámkarbantartások, javítások elvégezhetők.
 
Szerszámgyártó üzletágunk minden lehetséges szerszámkonstrukció legyártására képes, gyártunk:
- hidegalakító szerszámokat, (kivágó-, lyukasztó-, hajlító- stb. szerszámok, sorozat-, és progresszív szerszámok)
- melegalakító szerszámokat, (süllyeszték-, és  kovácsszerszámok)
- műanyag fröccsöntő, fúvó szerszámokat,
- alumínium nyomásos öntőszerszámokat
 
Dinamikus fejlődésünk, a fejlesztések következtében a lemezalkatrész gyártás, sajtolás 2005-re a fő üzletággá nőtte ki magát
 
Növekvő megrendelésállományunk miatt, ügyfeleink igényeinek még magasabb kiszolgálása érdekében 2005-ben a Győri Ipari Parkban egy új 3300 -es alapterületű gyártócsarnokot építettünk, melynek 1/3-án, 1100 m²-en egy új sajtolóüzemet létesítettünk. Az üzembe új, nagy teljesítményű 315 T és 250 T nyomóerejű excenterprés-sorokat is telepítettünk. A gyártócsarnokban hegesztőrészleget is kialakítottunk, ahol 5db pont/dudorhegesztő gép üzemel.
 
Az alkatrészgyártó üzem bővítése hamarosan szükségessé vált, ezért 2007-ben még egy 2000 m²-es, híddarukkal felszerelt gyártócsarnokot építettünk, ahol a szociális blokk bővítése mellett egy 500 m²-es raktárcsarnok is kialakításra került.
Ezen új csarnokba további, nagy asztallal rendelkező, 250 T – 450 T nyomóerejű sajtológépeket állítottunk üzembe, valamint a másik, Reptéri úti üzemünkből is áttelepítettük a présgépeket. Ezzel az alkatrészgyártási kapacitásunk egy telephelyre került.
 
Ügyfeleink megtartása, megelégedettségük elnyerése és az ügyfélkör szélesítése érdekében, a tevékenységünk minőségi színvonalának emelése érdekében 2001.-ben bevezettük és alkalmazzuk az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.
 
Cégünknél kiépítettük az ISO 14001: 2004 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert, melynek tanúsítása 2006 júliusában sikeresen megtörtént.
 
Folyamatosan törekszünk arra, hogy megrendelőink kívánságainak maximálisan eleget tegyünk. Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *