NAT Hungária Villamos Szereléstechnikai Kft.

Tevékenység:
Villanyszerelés
 
Cím:
9027 Győr, Puskás Tivadar u. 4.
Telefon:
+36 96/ 526-210
Fax:
+36 96/ 526-211
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
6.880 m2
Letelepedés éve:
2018
 
A NAT Hungária Kft. a német NAT Neuberger Anlagen-Technik AG leányvállalataként a villamosságtechnika innovatív szolgáltató cége, mely a következő területeken tevékenykedik:
Általános villamossági szerelés, Épületautomatizálás, Ipari automatizálás, Középfeszültség, Kommunikációs-/Biztonságtechnika, Megújuló energia, Környezettechnika, Kapcsolószekrény építés.
A NAT Kft. egy stabil lábakon álló, nyereséges vállalkozás, amely 2001 óta van jelen Magyarországon. Jelenlegi dolgozói létszáma 55 fő. 2018-ban az éves forgalma meghaladta az 1 milliárd forintot. A NAT egy dinamikus vállalkozás - kompetens, újító, értékorientált.
"Sok mindent elértünk, de a mindennapokban nem szívesen kérkedünk a sikereinkkel. Ugyanis hisszük: A jó munka a legjobb ajánlólevél."
A 2006-os év óta a NAT a francia Eiffage Konszernnel együttműködve dolgozik. "Partnereinkkel olyan központi értéket képviselünk és osztunk meg partnereinkkel, mint a tisztelet, bizalom, átláthatóság, felelősségtudat, szakértelem és bátorság. Az Eiffage-al közösen ma több vevőt érünk el, ki tudjuk terjeszteni tevékenységeink körét, és mindenek előtt, fel vagyunk készülve az új kihívásokra."
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *