LAMBDA SYSTEME KERESKEDELMI Kft.

lambda.jpg

Tevékenység:
Építőanyag kereskedelem
 
Cím:
H-9027 Győr, Csörgőfa sor 2.
Telefon:
+36 96/511-222
Fax:
+36 96/511-220
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
5.604 m2
Letelepedés éve:
1999
 
Cégünk magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek, épületgépészeti szigetelések, szárazépítési (gipszkarton és álmennyezet) rendszerek forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán. Ennek egyik újabb lépcsőfokaként, vásárlóink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében kibővítettük termékválasztékunkat falazóelemek, tetőfedő- és kéményrendszerek, tetőtéri ablakok és térkövek széles választékával is.
KORSZERŰ építési technológiákat támogatunk.
 
Fontosnak tartjuk ezek népszerűsítését, az energia- és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körű megalapozását. Meggyőződésünk, hogy ez a törekvés hosszútávon élő környezetünk megóvását eredményezi.
 
SZAKKERESKEDELMI tevékenységet folytatunk.
 
Országos hálózatunk - amely immár 12 telephelyből áll - minden munkatársának legfőbb célkitűzése az elégedett vásárlók táborának növelése.
Szolgáltatásaink is ezt támogatják. Mérnök-értékesítő kollégáink széleskörű szaktanácsadással, a lebonyolításban tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával, a háttérbázisok pedig kimagaslóan jó raktári felkészültséggel állnak kivitelező, viszonteladó és magánvásárló Partnereink rendelkezésére.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *