Hat-Agro Csoport

hat-agro.jpg

Tevékenység:
A HAT-AGRO Csoport közel 20 éve kínál komplex megoldásokat a higiéniai termékek, kártevőirtószerek, baromfi tartástechnológiai, valamint vízkezelési rendszerek forgalmazásában. A 2,5 milliárd forintos árbevételű, győri telephelyű cégcsoport az innovatív biobiztonsági megoldások egyik vezető hazai szolgáltatója. Speciális szaktudással, szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársaink folyamatos értékesítési és szaktanácsadói kapcsolatrendszert tartanak fenn a közel 1000 közvetlen vásárló, és mintegy 50 viszonteladó partnerrel.
 
Cím:
9027 Győr, Tibormajori u. 1.
Telefon:
+36 96/525-023
Fax:
 
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
4.505 m2
Letelepedés éve:
2010
 
Az országos járványvédelem meghatározó szereplőjeként célunk továbbá, hogy a fogyasztók asztalára biztonságos élelmiszer kerüljön.
 
BAROMFI TARTÁSTECHNOLÓGIAI üzletágunk a magyar baromfitartóknak kínál testreszabott megoldásokat a számítógép vezérelte etető, itató, hűtési és fűtési rendszereken át a teljesen automatizált és kulcsrakészen átadott telepekig.
 
HIGIÉNIAI üzletágunk tisztító- és fertőtlenítőszerek forgalmazását végzi az intenzív állattenyésztés és feldolgozóipar számára.
Vállaljuk minden gazdasági állatfaj esetében komplett biosecurity, járványvédelmi és farmhigiéniai programok kidolgozását és felügyeletét.
 
KÁRTEVŐ-MENTESÍTÉSI üzletágunk rágcsáló- és rovarirtó termékek forgalmazásával és kártevő-mentesítési programok kidolgozásával foglalkozik. Termékeink célpiacai a nagy állattenyésztő cégek, gazdabolt hálózatok, vegyi és nagykereskedelmi forgalmazók.
 
VÍZKEZELÉSI üzletágunk állattartó telepek ivóvíz rendszereinek biológiai, fizikai és kémiai kezelésével foglalkozik.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *