GranTOOL Kft.

grantool.jpg

Tevékenység:
Külföldi szerszámgyártók magyarországi képviselete; Mérnöktanácsadás a gépipari forgácsolás területén; Gyártóeszköz készletek optimalizálása; Beruházásokhoz kapcsolódó tanácsadói, közvetítői tevékenység
 
Cím:
H-9027 Győr, Gesztenyefa u. 4.
Telefon:
+36 /96 528 091
Fax:
+36 /96 528 092
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
5.313 m2 m2
Letelepedés éve:
2015
 
A GranTOOL Kft. 2004-ben alakult, jelenlegi formájában 2006 óta működik. A 100%-ban magyar tulajdonú cég mára a piac legdinamikusabban fejlődő szereplőjévé vált.
Az alapító tulajdonosok szakmai háttere és előélete a garancia a folyamatos fejlődésre, és ebből adódóan állandó a törekvés a folyamatok és a minőség fejlesztésére.
 
Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek; felkészültségük, kapcsolataik lehetőséget adnak arra, hogy olyan megoldásokat ajánljanak, amelyek csökkentik cége költségeit, növelik a termelékenységet, segítve ezzel munkáját technológiai, beszerzési és beruházási területen egyaránt.
Beruházásaihoz a leendő beszállítók felkutatása nem mindig könnyű feladat. Segítségünkkel több alternatívát is tartalmazó, műszakilag összehasonlítható ajánlatokat kaphat, egyszerűsítve és gyorsítva ezzel a döntéselőkészítés folyamatát.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *