Gépkontakt Mérnöki Iroda Kft.

Tevékenység:
CNC forgácsolás
 
Cím:
H-9025 Győr, Erdész u. 1.
Telefon:
+36 30/969-9173
Fax:
 
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
4.261 m2
Letelepedés éve:
1998
 
A GÉPKONTAKT Mérnöki Iroda Tervező, Gyártó és Kereskedelmi Kft. a Győri Nemzetközi Ipari Park 16. letelepedett, 2. magyar tulajdonú vállalkozása.
Az 1993-ban létrejött társaság már a kezdet első évei után is igen magas műszaki színvonalat és gyártáskultúrát igénylő referenciákkal rendelkezett. Az általuk gyártott sikeres termékek közé sorolható a nitrides felületkezeléssel készült szelepszár-vezető, mellyel megnövelték a diesel motorok futásteljesítményét. A cég referenciáját gyarapították az osztrák ATB cégnek gyártott komplett alumínium-fröccsöntő szerszámok. Hírértéknek számított, hogy megbízást nyertek az ÖBB Osztrák Vasúti Társaság diesel mozdony kuplung áthajtó tengelyeinek a legyártására, mely meghozta a cég szakmai tekintélyét és eldöntötte a további lehetőségeit is. Az ausztriai piacon történt folyamatos, sikeres munkájuk eredményeképpen a cég, saját kivitelezésben kialakította új telephelyét a győri Ipari Parkban, ahol az igényesen megépített iroda és üzemcsarnok bővítési lehetősége is biztosított.
 
Az Ipari Parkba 2002-ben történt letelepedéssel a hazai üzletkapcsolatok is megerősödtek a szomszédos cégekkel. Az egyedi gépalkatrész gyártásra szakosodott kisvállalkozás alacsony létszámú csapatát jól képzett, CNC forgácsolásban nagy tapasztalattal rendelkező, munkájukra és környezetükre igényes szakemberek alkotják. 2001. óta a ISO 9001:2000 Minőségbiztosítási rendszer szerint dolgoznak. A GÉPKONTAKT Kft. nyereségét folyamatosan a legmodernebb CNC vezérlésű csúcstechnika beszerzésére fordítja. Európai szintű üzemében kizárólag CNC vezérlésű eszterga és maró megmunkáló központokkal végzi termelő tevékenységét.
A cégvezetés ma úgy látja, hogy a szakmai tudás és a csúcstechnika magas szintű alkalmazása, a partnerek megelégedettsége és a korrekt munkakapcsolatok kialakítása kellő referencia ahhoz, hogy a cég az erősödő versenyben is tovább tudjon fejlődni, mert az eddigieknél nagyobb kihívások várnak rá.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *