FE-BOBO Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

fe-bobo.jpg

Tevékenység:
Rendezvénysátrak és raktársátrak bérbeadása valamint gyártása, eladása; munkavédelmi lábbelik, ergonómiai szőnyegek és padlójelölő szalagok nagykereskedelme
 
Cím:
H-9027 Győr, Tibormajori u. 13.
Telefon:
+36 96/525-550
Fax:
+36 96/525-551
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
4.506 m2
Letelepedés éve:
2008
 
Cégünk elsősorban rendezvénysátrak és raktársátrak bérbeadásával foglalkozik, 2009-től pedig már sátrak gyártásával és eladásával is kiegészült tevékenységünk. Megrendelőink között egyaránt megtalálhatóak önkormányzatok, a legnagyobb fesztiválok rendezői, céges események szervezői és azok is, akik csak családi rendezvényekre szeretnének sátrat bérelni. Sátrainkat raktározási célokra ugyancsak igénybe szokták venni, hiszen azok a legkülönbözőbb körülmények között is megállják helyüket. Szakértelmünket igazolja referencialistánk a legkülönbözőbb szektorokból (autóipar, építőipar, élelmiszeripar, rendezvényszervezők, sport-, kulturális események). Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk Ausztriában, Szlovákiában és Romániában. Számos hazai fesztiválon, rendezvényen (VOLT, Sziget, Balatonsound) bizonyítottuk szakértelmünket, az ország több száz pontján megfordultunk eszközeinkkel.
 
Mindemellett a Fe-bobo Bt. sok éves tapasztalattal rendelkezik a munkahelyi ergonómia területén.  Álláskönnyítő szőnyegeink rengeteg kedvező tulajdonsággal bírnak, ami sok előnnyel jár mind az alkalmazottak, mind a munkáltatók számára. Az elfáradás elleni szőnyegek javítják a vérkeringést és megelőzik a görcsök kialakulását, csökkentik a fáradtságot és minimalizálják az ipari balesetek számát, valamint növelik a munkahely biztonságosságát és javítják a munkakörnyezetet, elégedettebbé teszik a dolgozókat. Különböző munkaterületekre különböző elfáradás elleni szőnyegek választhatók (száraz és nedves/olajos munkaterületek).
 
Az álláskönnyítő szőnyegek mellett LAJA Pro védőlábbelik (klumpák, szandálok), valamint különböző típusú padlójelölő szalagok forgalmazásával is foglalkozunk.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *