FaDo 2004 Bt.

fado.jpg

Cím:
H-9027 Győr, Égerfa u. 8.
Telefon:
+36 96/254-360
Fax:
 
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
6.129 m2
Letelepedés éve:
2011
 
Cégünket, mely 100%-ban magyar tulajdonban van, azzal a céllal alapítottuk, hogy világszerte megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, megkönnyítsük és egyszerűsítsük a szállítmányozással kapcsolatos teendőiket, problémáikat. Ezt munkatársaink szakmai hozzáértése, a szállítmányozás területén megszerzett több éves tapasztalat valamint fiatal csapatunk lendülete és segítőkészsége garantálja.
 
Munkatársaink a nap 24 órájában az Önök rendelkezésére állnak, feladataikat magyar, német, angol, francia, lengyel és szlovák nyelveken végzik.
 
Nemzetközi kapcsolataink, széles szolgáltatási palettánk, illetve kiterjedt MSZ EN ISO 9001:2009 minősítés szavatolja a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást.
 
Honlapunkon keresztül megbízóink folyamatosan nyomon követhetik árujukat, pontosan láthatják a küldemény útját, a célig hátralevő távolságot, az átvétel időpontját.
 
Internetes oldalunkon a szállítmányozó cégek könnyedén jelenthetik üres kapacitásaikat, ezzel gördülékennyé téve rakomány és raktér egymásra találását.
 
Cégünk, más vállalkozásokkal együttműködve 3000 m2 raktárfelületet tud biztosítani ügyfelei részére.
 
Járműveink természetesen a legjobb műszaki állapotban vannak, mobiltelefonnal és navigációs rendszerrel felszerelve. Gépjárművezetőink többéves tapasztalata, német nyelvtudása további biztosítékok a feladatok megbízható teljesítésére.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *