Büchl Hungaria Kft.

Cím:
9027 Győr, Csörgőfa sor 8.
Telefon:
+36 96/516-620
Fax:
+36 96/516-622
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
10.802 m2
Letelepedés éve:
2001
 
A Reinhard Büchl vezette családi vállalkozás ötven éve alakult a németországi Ingolstadtban s azóta tevékeny szerepet vállal a hulladékgazdálkodás szinte minden ágában.
A BÜCHL-csoport olyan projekteknek volt kidolgozója, amelyekkel bebizonyította, hogy az anyagkörforgás záró eleme - a hulladék - az újrahasznosítás kiinduló pontja lehet.
Németországban a BÜCHL-csoport vezető szerepet tölt be az ipari és kommunális hulladékok kezelésének területén.
A BÜCHL-csoport 2000-ben kidolgozta magyarországi, hosszú távra szóló stratégiáját és 2001-ben megépítette hulladékkezelési beruházásait a Győri Nemzetközi Ipari Parkban.
A BÜCHL HUNGARIA KFT. rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2008 minősítéssel, amelyet integrált rendszerben tart fenn az MSZ EN ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszerrel. A társaság rendelkezik a Környezetvédelmi Felügyelőség által kiadott, a veszélyes hulladékok kezelésére, átvételére illetve szállítására vonatkozó, érvényes engedélyekkel. A veszélyes és nem veszélyes hulladékok ártalmatlanítását évek óta megbízható nemzetközi és európai partnercégekkel közösen végzi. 2007 júniusban pedig megszerezte az EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) hitelesített környezetvédelmi rendszerről szóló tanúsítványt.
A BÜCHL-csoport Németországban és Magyarországon is nagy hangsúlyt fektet az oktatás támogatására, melynek keretén belül támogatja az Ingolstadti Műszaki Főiskola a Széchenyi István Egyetem közötti együttműködést. 2010-ben hulladékgazdálkodási- és hasznosítási tanszéket hoztak létre a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karával oktatási feladatok ellátására, és közös kutatási- és fejlesztési feladatok megvalósítására.
A BÜCHL HUNGARIA Kft. egész tevékenységét áthatja a minőségi munkavégzésre való törekvés.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *