BEPE Holding Kft.

bepe.jpg

Tevékenység:
ipartechnológia, fémmegmunkálás
 
Cím:
H-9027 Győr, Égerfa u. 2.
Telefon:
+36 96/519-850
Fax:
 
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
2.400 m2
Letelepedés éve:
2011
 
Dinamikusan fejlődő üzleti vállalkozás vagyunk, forgalmunkat az elmúlt években megháromszoroztuk, rugalmas hozzáállásunknak és minőségi árukészletünknek köszönhetően. Meggyőződésünk, hogy a helyi viszonyok között a flexibilitás az amire üzleti partnereinknek szüksége van, természetesen a megfelelő ár- érték arány elérése mellett.
 
Folyamatosan nyomon követjük a technika új vívmányait, a gazdasági, jogi környezet alakulását. Árukészletünket illetve szolgáltatási területeinket ezek alapján bővítjük a vevői elvárásoknak megfelelően, doppingként hat ránk az újabb kihívásoknak történő megfelelési vágy.
 
Fontos számunkra a minőségi kiszolgálás és minőségpolitikánkat is ennek megfelelően frissítjük. Jelenleg is az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint dolgozunk.
 
Cégünknek Európa új határai és a globális piac miatti követelményekkel is szembe kell néznie, mely a BEPE 2004 Kft-nél abban nyilvánul meg, hogy szem előtt tartjuk a lépésről lépésre történő, ill. a területekhez igazodó fejlesztést.
 
A BEPE 2004 KFT. többéves nagyiparban szerzett műszaki, termelési és szervezési ismeretekkel rendelkező cég. Célunk a teljes műszaki feladat jó minőségű, gyors megoldása.
A mai termelési profil jellemzője a kulcsrakész rendszerek fejlesztése, kivitelezése, szervizelése. A BEPE 2004 Kft. népes alvállalkozók csapatával dolgozik együtt. Az ipari termelő gépek, rendszerek üzemeltetési felügyeletét és későbbi teljes körű szervizelését is készek vagyunk elvállalni. Cégünk koordinálja az alvállalkozókkal való együttműködést, a berendezések üzembe helyezését.
Tevékenységünk központjában mindig a megbízó áll.
A megbízó elvárásait mindenkor a legjobb tudásunk szerint teljesítsük.
A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a megbízóink bizalmát a továbbiakban is megőrizzük és az új megbízók kompetens, megbízható partnere lehessünk.
 
Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.
 
A sűrített levegő drága energiahordozó, helytelenül alkalmazva költséges energiaforrásnak bizonyul, ezért nem csak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból áll, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *