Alprosys Kft.

Tevékenység:
Gépgyártás, Értékesítés, Tervezés, Beszerzés, Alkatrészgyártás, Szerelés
 
Cím:
H-9027 Győr, Berkenyefa sor 5.
Telefon:
+36 96/513-320
Fax:
+36 96/513-320
E-mail:
Web:
Terület nagysága:
8.369 m2
Letelepedés éve:
2006
 
Az ALPROSYS Kft.-t 1996-ban németországi magánszemélyek alapították. A társaság kizárólagos tulajdonosa a KME Holding Zrt. A vállalkozás az alapítás óta - az elnyert megbízásoknak köszönhetően -  folyamatosan fejlődött, és 2000-ben létrehozta új, európai színvonalú 1100 m2 alapterületű modern épületét a Győri Ipari Parkban.
 
Az ALPROSYS Kft. tevékenységének súlypontja az elmúlt években egyedi gépek-, berendezések tervezésére, gyártására, összeszerelésére és üzembe helyezésére helyeződött át. Jelentős létszámú tervezőmérnök csapatunk és kiváló képzettségű gépszerelőink tudása és hozzáértése az általunk gyártott termékek mindegyikében megjelenik.
 
A magas színvonalú mérnöki tervezőmunka és gépgyártás mellett cégünk másik, meghatározó tevékenysége a géptelepítés. A piaci kihívásokat követő modern ipar egyik velejárója az üzemek tevékenységének folyamatos optimalizálása, amihez szükséges a meglévő és új berendezések, gyártósorok mozgatása, áthelyezése, beüzemelése, beállítása. E tevékenység magas színvonalú ellátásához korszerű eszközökkel rendelkezünk.
 
Az ALPROSYS Kft. stratégiai elképzeléseinek megvalósításában kiemelkedő szerep jut a minőségnek. Üzleti filozófiánk középpontjában a MINŐSÉG, a MEGBÍZHATÓSÁG és a RUGALMASSÁG hármas egysége a szellemi hozzáadott értékkel párosul. Ez sikerünk alapja, ez jövőbeni fejlődésünk meghatározója.
Kapcsolt galéria jön ide

Érdeklődjön

Érdeklődjön

E-mail * 
Üzenet *